Skip to content

Hoe Teun aan zijn einde kwam

5 november 2012

Op een zonnige dag in maart had Teun eindelijk zijn moed bij elkaar geschraapt; hij ging Sandra ten huwelijk vragen. Daarom ging hij naar de winkel en kocht tweehonderd pakken vla, allemaal met dezelfde houdbaarheidsdatum. Een krappe week later ging hij nogmaals naar de winkel en kocht nog duizend pakken vla extra.

Hiermee ging hij naar de flat waar Sandra woonde. Hij moest snel zijn, want over een paar dagen zou Sandra voor een jaar naar India vertrekken. ’s Nachts goot hij met alle oude vla op het veld achter de flat de volgende tekst:

“Sandra, wil je met me trouwen? Groeten, Teun :)”

Hij goot de verse vla er omheen, zodat er alleen maar een grote vlakte van vla te zien was op het veld. De oude vla was houdbaar tot de volgende dag om 09:43. Sandra zou als ze opstond alleen maar vla zien. Maar, voordat ze weg zou gaan zou de oude vla verschimmelen zodat de letters zichtbaar zouden worden. Waar Teun echter geen rekening mee had gehouden, was dat de vla tenminste houdbaar zou zijn tot 09:43. Toen Sandra weg ging, was er nog niets te zien. Twee dagen later, toen Sandra op het vliegtuig stapte, was de vla nog steeds niet bedorven. Onwetend van Teuns gevoelens voor haar vertrok ze naar India.

Teun stierf drie weken later onder een brug. Sandra ontmoette in New Delhi Gupta, op wie zij verliefd werd. Ze trouwden en bleven in India. Sandra heeft nooit vernomen wat er met Teun gebeurd was.

Advertenties

From → Verhalen

4 reacties
  1. Smino permalink

    Heb je expres huwelijksverzoek gedaan als tag i.p.v. huwelijksaanzoek?

  2. Anton permalink

    Ze zijn wel eens beter geweest maar het idee is wel leuk.

  3. de titel klopt niet, je vertelt wáár teun aan zijn einde kwam, niet hoe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: