Skip to content

De Trimmer

11 mei 2015

trimmer

Het gras is weer begonnen te groeien, dus zie je ze weer. Of hoor je ze, vooral. Het typische zeurderige geluid van een trimmer herken je uit duizenden. Het is één van die onvermijdelijke kleine nadeeltjes die de zomer toch nog heeft, net als kamikazevliegjes in je ogen en hooikoorts. Met het verschil dat wij onszelf dit trimmerleed aandoen.

Trimmers zijn voor mierenneukerige mensen die geen enkel grassprietje in hun tuin willen zien dat te lang is. Mensen die de natuur volledig willen beheersen. En dat is zo jammer, want een beetje wildheid in je leven is juist leuk. De natuur moet woest en ongetemd zijn. Wie dat ontkent raakt een deel van zijn menselijkheid kwijt. Trimmers zijn een symptoom van een gebrek aan avontuur. Van een 9-tot-5-mentaliteit. Bovendien geeft het bezit en gebruik van een trimmer aan dat er weinig gebeurt in je leven, anders zou je je niet druk maken om zoiets pietluttigs als lange grassprietjes in je tuin. Koop een trimmer en de kans dat je ooit in een uitzending van De Rijdende Rechter te zien zult zijn neemt toe met een factor tien.

Dus als je een trimmer in de schuur hebt, breek hem doormidden en gooi hem weg. Laat je leven niet langer leiden door het verlangen naar beheersing. Ga met de stroom mee in plaats van er tegenin. Er is al genoeg ellende in de wereld.

Advertenties

From → Ergernissen

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: